Συναντήσεις με φορείς

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, πραγματοποίησε την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, επισκέψεις σε υπηρεσίες και φορείς της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, επισκέφτηκε κατά σειρά τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΟΑΕΔ) Καλαμάτας, το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καλαμάτας καθώς και τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας που φιλοξενούνται στις πρώην Σχολές Παπαφλέσσα.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» είχε συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας, στα γραφεία του Συλλόγου στην Καλαμάτα.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, τέθηκαν επί τάπητος θέματα κοινού ενδιαφέροντος και επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ υπηρεσιών και φορέων με το Δήμο.

Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, επίσης, παρέστη σήμερα στην τελετή του Αγιασμού για την έναρξη του δικαστικού έτους, στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα και η Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Μαργαρίτα Στενιώτη.

Επικοινωνία

dimiourgikiprotovoulia@gmail.com

τ. 2721407001, κ. 6931427000

Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού

Ακολουθήστε μας

© 2023 Δημιουργική Πρωτοβουλία