Μήνυμα Δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου

Συνδημότισσες και συνδημότες,
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας. Για όλους εμάς στη μεγάλη οικογένεια της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», αποτελεί μεγάλη τιμή η επιλογή εμπιστοσύνης στον Δήμαρχό μας Θανάση Βασιλόπουλο και στους 275 υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού μας.
Το εκλογικό αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου 2023 και η συγκλονιστική αποδοχή των δημοτών μας, μας γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη. Ευθύνη για να συνεχίσουμε το έργο μας, υπηρετώντας την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Καλαμάτας. Σε αυτή την πορεία για την επόμενη πενταετία θα είμαστε μαζί, δίπλα στους δημότες μας, δίπλα στο κέντρο και τις γειτονιές, στην πόλη και τις κοινότητες.
Για όλους εμάς αποτελεί δέσμευση να εργαστούμε άοκνα και με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Όλοι μαζί, προχωρούμε μπροστά για να κάνουμε την Καλαμάτα μας ένα Δήμο περισσότερο σύγχρονο, φιλικό, φιλόξενο. Ένα Δήμο κλιματικά ουδέτερο, πρωταγωνιστή των εξελίξεων.
Συνεχίζουμε με τόλμη και αποφασιστικότητα, για να επιβεβαιώσουμε με έργο στην πράξη ότι οι συνδημότες μας έκαναν «επιλογή εμπιστοσύνης».

Θανάσης Βασιλόπουλος – Δήμαρχος Καλαμάτας

Επικοινωνία

dimiourgikiprotovoulia@gmail.com

τ. 2721407001, κ. 6931427000

Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού

Ακολουθήστε μας

© 2023 Δημιουργική Πρωτοβουλία