Επίσκεψη σε γειτονιές της Καλαμάτας

Υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Καλαμάτας και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, επισκέπτονται καθημερινά γειτονιές και κεντρικά σημεία της Καλαμάτας, συνομιλώντας με πολίτες και διανέμοντας το προεκλογικό πρόγραμμα του συνδυασμού της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας».

Χθες, Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, ο επικεφαλής του συνδυασμού Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους επισκέφτηκε τις οδούς Φαρών, Ακρίτα, Παλαιολόγου και Λακωνικής. «Η αγάπη του κόσμου και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, μας γεμίζουν με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, προκειμένου την επόμενη ημέρα να συνεχίσουμε την υλοποίηση του σχεδιασμού μας, με έργα που αλλάζουν το Δήμο μας και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών», τόνισε ο κ. Βασιλόπουλος, με αφορμή τις επισκέψεις σε διάφορα σημεία της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας και την επαφή του με τους πολίτες.

Σήμερα, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, το πρωί, ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, επισκέφτηκε κεντρικές οδούς της πόλης (Αναγνωσταρά, Βασ. Γεωργίου κ.ά.), όπου και συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Επικοινωνία

dimiourgikiprotovoulia@gmail.com

τ. 2721407001, κ. 6931427000

Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού

Ακολουθήστε μας

© 2023 Δημιουργική Πρωτοβουλία